Magnesium


Een magnesium tekort aanvullen is niet zo eenvoudig. De meest gangbare manier is het slikken van magnesiumpillen. De opnamecapaciteit van magnesiumsupplementen in het maag-darm kanaal is echter bijzonder laag. Maximaal 20 procent van het via supplementen ingenomen magnesium wordt ook werkelijk door het lichaam opgenomen!

Recent onderzoek heeft aangetoond, dat magnesium via de huid snel en effectief kan worden opgenomen in onze lichaamscellen. Onze floatrooms zijn gevuld met 100% natuurlijke magnesiumkristallen in de lichaamseigen vorm, in de hoogst mogelijke concentratie. De werkzame stof is magnesiumchloride, na zuurstof en water de derde levensbehoefte van de mens. Magnesium is essentieel voor onze energievoorziening, het ritme van het hart en de werking van de spieren.

1 uur floaten per 2 weken, is over het algemeen een perfecte aanvulling van het magnesiumgehalte in ons lichaam. De opname van magnesium werkt namelijk het beste via de huid. Tegelijk is het een prima manier voor het lichaam om te ontgiften en te ontzuren. Naast de diep ontspannende werking van een uurtje floaten is het ook een uitstekende manier om je magnesiumbehoefte aan te vullen!